domingo, 2 de marzo de 2008

Publicidad de Delfín

::: He hecho mi primer publireportaje. Nada, media página elogiando los vinos de Delfín, (¿?) sí, sí, ¡¡es un nombre!!, menos mal que yo le llamaba Sr. Duch. Pues eso, que como soy la pringada de turno y me encanta experimentar cosas nuevas, me pasan los marrones... "Así lo pruebas, es muy divertido -sobretodo cuando se lo pasas y te lo hacen cambiar todo antes de publicarlo-" me decían. Pues mira, la verdad es que no estuvo mal. Eso sí, ¡¡yo no firmo eso!! está claro, ante la duda o la mamarrachada/publi: redacció. Encima yo no cobro por hacerlo... pero la comercial sí, y su comisión.

El tal Delfín resultó ser muy buen hombre, no quería hablar de precios, eso está claro, pero me dejó hacer un poco lo que quisiera -criterios un poco noticiables- mientras promocionara sus nuevos vinos y de más, dijera los premios y esas cosas. No me hizo cambiar nada, y eso que yo dudé en algunos temas de vinos, terrenos y de más... así que todo bien. Pues llega el Indicador a la redacción y resulta que había errores en la impresión, la foto del publireportaje salía movida (pobre Delfín - ¡pero tuvo descuento!).

...............................

Masia Duch ampliarà la seva carta de vins
amb l’'Escala d’Or' dolç i el ranci 'Castany'
Les noves infraestructures milloraran la qualitat i l’oferta

X.J

::: La bodega Masia Duch, situada a la part central de la Denominació d’Origen del Priorat en ple Parc Natural de Montsant, porta 22 anys produint els vins Bressol i Tancat, dos reserves de la millor qualitat. Aquest any han decidit ampliar la seva oferta amb un vi tan representatiu de la zona com és el ranci, que es comercialitzarà sota el nom de ‘Castany’. L’altre novetat és un vi dolç, fruitós, idoni per acompanyar el menjar, i que rebrà el nom d’’Escala d’Or’.

Les varietats està previst que surtin al mercat abans que s’acabi l’any, coincidint amb la recent ampliació de les infraestructuras de la bodega, que ocupen una superfície de 3.000 metres quadrats. Les intervencions han suposat la creació d’una nova sala, al mateix nivell que les altres, però soterrada, per tal de controlar la temperatura i evitar el soroll. Això permetrà, segons Delfín Duch, propietari de la bodega «que els vins gaudeixin d’una millor qualitat i uns trets distintius i homogenis, perquè es manté tota la criança al mateix lloc, ja sigui en bótes o en ampolles».

Els canvis que es realitzaran tenen com a objectius principals la millora de l’estructura logística i una voluntat de créixer en el mercat. Delfín Duch afirma que «amb aquests vins, ampliarem la gamma de productes que oferim als nostres clients. Al mateix temps, esperem seduir-ne de nous, ja que són vins que agraden tant al mercat espanyol com a l’exterior». Actualment, de la producció total de Masia Duch, el 50 per cent es ven a Espanya i l’altra meitat s’exporta a l’exterior. La
majoria es ven al mercat europeu, a països com Alemanya, però també es comercialitza a Amèrica i, fins i tot, a països asiàtics.

· Distinció Guardonada
Un tret que fa característic el vi de Masia Duch és que la seva bodega només utilitza raïms de la finca pròpia, ja que, com explica Delfín Duch, «així aconseguim donar personalitat als vins, a partir, sobretot, dels trets diferencials dels nostres raïms». Aquest fet, sumat a una especial cura de la qualitat des de l’inici del procés que neix amb el conreu de la terra, passant per l’esforç de la plantilla, fins a la utilització de tecnología punta, són el secret del seu èxit.

Les bones pràctiques s’han vist recompensades en els últims anys amb cinc medallas de plata que han rebut els diferents vins de Masia Duch en cates internacionals d’Alemanya, Eslovènia, Canadà i Madrid. Dos d’elles han estat aconseguides aquest mateix any a l’esdeveniment Sélections Mondiales des Vins 2007 al Canadà, per als vins Bressol 2000 i el nou Escala d’Or. El seu propietari es va mostrar molt content pels guardons, sobretot perquè això significa «el resultat de tot l’esforç que hi ha hagut a la finca, des de les vinyes. I que aquests premis vinguin de països de l’exterior s’agraeix encara més»


...................................


>> Web Masia Duch: http://www.masiaduch.com/

No hay comentarios: